Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
05/04/2019 15:30:22 - 28/07/2020 15:30:22 - 30003 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz ve Öğrenci Adaylarımız;

Sosyal Politika ile ilgili çalışmalar yapan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümümüz ilk öğrencileri ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tanışmıştır. Kısa sürede kendini geliştiren bölümümüz 4 yıl sonra da ilk mezunlarını vermeye başlamıştır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin girebileceği tüm meslek sınavları ile uzmanlık alanlarına sahip olabilecek şekilde yetişen öğrencilerimiz diğer bölümlerden farklı olarak İnsan Kaynakları Yönetimi alanlarında da rahatlıkla iş bulabilmektedirler.

Kurulduğu andan itibaren sürekli gelişme kaydetmekte olan bölümümüz kısa süre içerisinde kendini geliştirmiş ve halihazırda Tezli Yüksek Lisans, Doktora Programlarının yanında İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile lisansüstü eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Akademik anlamda kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz için büyük bir kariyer alanı olarak da ifade edilebilir.

Üniversite hayatını gürültü ve trafiğin olmadığı bir yerde geçirmek isteyenleri bölümümüze bekliyoruz. İstanbul gibi metropol bir şehre çok kısa mesafede olmasının avantajı ile birlikte özellikle bölümümüzde çalışan öğretim elemanlarının samimi ve öğrencileri geleceğe hazırlayan eğitimler için göstermiş oldukları fedakarlıkları tanımalarını bekliyoruz.

Bölümümüz hakkında daha detaylı bilgiye bölüm web sayfasından ulaşabileceğiniz gibi güncel gelişmeleri de https://twitter.com/KLU_Ceko ve https://www.instagram.com/klu.ceko/ sosyal medya adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

 

Doç. Dr. Ramazan TİYEK

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı

 

çeei bölüm başkanı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.