Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
01/06/2019 03:01:43 - 01/06/2019 03:01:43 - 26989 Okunma

2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz lisansüstü programlarına (T.C. Uyruklu Öğrenci, Yabancı Uyruklu Öğrenci, Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci) başvuruları, “Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Öğrenci adaylarının, başvuru işlemine başlamadan önce başvuru kılavuzunu dikkatlice okumaları önem arz etmektedir.

Başvuru esnasında ve sonrasında dikkat edilecek hususlar:

  • Kılavuzda yer alan Tablo-1’deki kontenjanlara başvurular online yapılacak olup, yabancı uyruklu öğrenci, yatay geçiş ve özel öğrenci başvuruları Enstitü Müdürlüğü’ne şahsen evrak teslimi ile yapılacaktır.
  • Online başvuru esnasında, sisteme ".jpeg formatında vesikalık bir fotoğraf" yüklenmesi gerekmektedir. (İstenilen formatta fotoğraf yüklenmediği durumlarda başvurular kabul edilmemektedir.)
  • Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra başvurunun onaylanıp onaylanmadığı, Enstitü Başvuru Sistemi’ne kayıt olunan e-posta adresinden kontrol edilmelidir.

Değerli öğrenci adaylarımız, sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına online başvuru ve kesin kayıt işlemleri tarihleri arasında yaşadığınız problemler ve sorularınız için öncelikle sbe@klu.edu.tr mail adresine mail atarak iletişime geçmeniz sorunlarınızın daha hızlı bir şekilde çözülmesini sağlayacaktır.

İlginize teşekkür eder, başarılar dileriz.

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

 

Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

Uzaktan Öğretim Programları İçin Başvuru ve Kayıt Kılavuzu 

Enstitü Başvuru Sistemi Kullanım Kılavuzu

Yükseklisans Doktora Tezsizyükseklisans Uzaktan Klu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.