18/09/2019 12:58:48 - 18/09/2019 12:58:48 - 69252 Okunma

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olarak yeni öğrencilerimize yönelik bir oryantasyon sunumu gerçekleştirdik. Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ramazan TİYEK’in bölümümüze yeni katılan öğrencilere “Hoş Geldiniz Konuşması” ile birlikte Oryantasyon Programımız başladı. Programımız kapsamında aşağıdaki konularda detaylı bilgi paylaşımı yapılmıştır.

• Üniversitemizin tanıtımı
  • Bölüm öğretim üye/elamanlarının tanıtımı
  • Bölümün tanıtımı
  • Derslerin işlenişi hakkında bilgilendirme
  • Sınav süreci ve başarı kriterlerinin değerlendirilmesi
  • Kariyer Planlaması ve Kişisel Gelişim hakkında bilgilendirme
  • Mesleki donanımı destekleyici faktörler hakkında bilgilendirme
  • Mezunlarımızın rekabetçi piyasadaki güncel durumu ve geleceği

Programımız, genç ve dinamik üyelerimizin katıldığı aile fotoğrafı çekiminin ardından sona ermiştir.

Yeni öğrencilerimize tekrar hoş geldiniz diyor, kariyer yolculuklarında başarılar diliyoruz.

Oryantasyon

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA BÖLÜMÜMÜZE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ORYANTASYON EĞİTİM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ