Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
14/04/2020 18:10:42 - 14/04/2020 18:10:42 - 12533 Okunma

Mezunlarımız ile Söyleşi

Öğrencilerimiz ile mezun öğrencilerimizi buluşturmak, mezun öğrencilerimizin yaşamış oldukları tecrübelerini öğrencilerimize aktarabilmesine ortam oluşturmak amacıyla mezunlarımızla bölümümüz instagram hesabı (klu.ceko) üzerinden canlı yayınla "Mezunlarımızla Söyleşi" Programını gerçekleştiriyoruz.   


Instagram sayfamız kanalıyla ilki 2016 mezunlarımızdan Girişimci Emrecan Doğan ile 8 Nisan 2020 tarihinde, ikincisi 2019 mezunlarımızdan İnsan Kaynakları ve İdari İşler Uzmanı Buse Kurt ve Mali İşler Uzmanı Kübra Yeşilırmak  ile 9 Nisan 2020’de, üçüncüsünü ise  12 Nisan 2020 tarihinde 2016 mezunlarımızdan İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğçe Taşçı ve yine 2016 mezunlarımızdan İnsan Kaynakları Uzmanı Onur Yalcınkaya ile gerçekleştirdik. Öğrencilik yılları, kariyer planlama ve iş yaşamı konularının konuşulduğu keyifli söyleşimiz, hocalarımız, mezun öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleştirilmiş ardından soru-cevap bölümüne geçilmiştir. Büyük ilgi gören söyleşiler sayesinde ciddi bir tecrübe aktarımı ile birlikte mezun öğrencilerimizle de irtibatın kopmaması hepimizi mutlu etmektedir. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.   


“Mezunlarımız ile Söyleşi” programımızı klu.ceko Instagram sayfamızdan canlı olarak izleyebilir, mezunlarımıza sorularınızı gönderebilirsiniz. Siz değerli misafirlerimizi aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Mezun Söyleşi ÇEEİ

Facebook Twitter Google Plus
Instagram Canlı Yayın
Instagram Canlı Yayın
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.