Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
03/06/2020 15:58:59 - 03/06/2020 15:58:59 - 9707 Okunma

PANDEMİ SONRASINDA ÇALIŞMA HAYATI KONUŞULDU

Kırklareli Üniversitesi Covid-19 pandemisi sürecinde video konferans ve alternatif medya yoluyla programlarına devam ediyor. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü pandemi sürecinde sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanarak öğrencileriyle buluşmaya çalışıyor.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünün instagram hesabı (klu.ceko) üzerinden 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü 21.30’da gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi İskender Gümüş’ün yaptığı söyleşide, Dr. Eren Tahir Ağartan “Pandemi Sonrası Çalışma Hayatı” başlığıyla çalışma hayatında son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin izlenimlerini paylaştı.

Özellikle hizmet sektöründe faaliyet gösteren pek çok şirketin, ilk vakanın ortaya çıktığı mart ayının ortalarından itibaren uzaktan çalışma sistemine geçtiğini belirten Dr. Eren Tahir Ağartan, bu süreçte uzaktan çalışmanın çeşitli avantajlarının ve dezavantajlarının da daha görünür hale geldiğini belirtti. Pandemi sürecinde pek çok şirketin uzaktan çalışma ile ilgili deneyim kazandığını belirten Dr. Eren Tahir Ağartan, belki de pandemi sonrasında da bazı şirketlerin uzaktan çalışmayı tercih edebileceğini, bunun da çalışma hayatında yeni bir meydan okuma olabileceğinin altını çizdi.

Öğrencilerin ve akademisyenlerin takip ettiği söyleşi soru-cevap faslının ardından sona erdi.

CEEİ KLU Pandemi Çalışma Hayatı

Facebook Twitter Google Plus
Instagram Canlı Yayın
Instagram Canlı Yayın
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.