Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
03/06/2020 16:03:48 - 03/06/2020 16:03:48 - 9396 Okunma

Mezunlarla Söyleşi Devam Ediyor…

Bölümümüz Pandemi döneminde sosyal medya üzerinden mezunlarıyla buluşmaya devam ediyor.

2 Haziran 2020 akşamı Dr. Öğr. Üyesi İskender Gümüş’ün moderatörlüğündeInstagram üzerinden yapılan mezunlarla söyleşinin misafirleri 2016 mezunlarından Tuğba Çetinkaya ve 2019 mezunlarından Yılmaz Dayar idi.

Tuğba Çetinkaya, mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimine başladığını, ders aşamasını tamamladıktan sonra Yalova’da yaşadığı iş deneyimini anlattı. Halen Yalova’da bir firmada mağaza yöneticiliği yapan Tuğba Çetinkaya, gelecekle ilgili beklentilerini aktararak halen eğitimlerine devam eden bölümümüz öğrencilerine de tavsiyelerde bulundu.

Yılmaz Dayar ise 2019 yılında mezun olduktan sonra farklı portallardan iş başvurusunda bulunduğunu ve kısa süre sonra bir şirketten teklif aldığını, daha sonra aldığı eğitim sonucunda da başarılı bulunarak Bordro Asistanı olarak çalışmaya başladığını anlattı. Halen aynı şirkette kariyerine devam eden Yılmaz Dayar, mezun olacak öğrencilerimize bilgi okuryazarlığı konusunda kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Söyleşilerin sonunda Dr. Öğr. Üyesi İskender Gümüş, Tuğba Çetinkaya ve Yılmaz Dayar’a çalışma hayatında başarılar diledi.

CEEİ KLU PANDEMİ

Facebook Twitter Google Plus
Instagram Canlı Yayın
Instagram Canlı Yayın
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.