Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
26/07/2020 14:33:46 - 26/07/2020 14:33:46 - 8552 Okunma

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı’mızın destekleri ve Bakanlıklarımız / özel sektörden gönüllü işverenlerimizin katılımı ile başlatılan “Staj Seferberliği” programı genç yetenekleri bekliyor.

  • Örgün eğitim veren lisans programlarında son sınıfa geçtiysen,
  • Not ortalaman 4 üzerinden en az 2 ise;

Bu program tam sana göre!

Üstelik sınav stresine de girmene gerek yok.  İlk değerlemen,  anlık performansı ölçen sınav yöntemi yerine liseden lisans son sınıfa kadar sergilediğin performansın, yetkinliklerini artırmaya yönelik yaptığın tüm çalışmalar ve elde ettiğin başarıların tamamı göz önünde bulundurularak yapılacak.

Önemli olan şimdiye kadar kendini geliştirmek için yaptıklarını sisteme eksiksiz girmen. Staj başvurusu esnasında beyan edip belgelendirdiğin her bilgi, sana ek puan olarak geri dönecek.

Başvuran tüm adaylar;  aynı ölçütler üzerinden, şeffaf, adil ve izlenebilir bir ölçme yöntemi ile değerlendirilecek. Öğrenim gördükleri bölüm bazında ortalamanın üzerinde performans sergileyen adaylar paydaş kurum ve kuruluşların erişim sağlayabileceği “stajyer havuzu”na dâhil edilecek.

Bakanlıklarımız ve gönüllü özel sektör kuruluşları, stajyer havuzundaki adayları inceleyerek staj için kabul ettikleri adaylara tekliflerini gönderecek. Eğer kendini geliştirmek için yeterince çabaladıysan birden çok kurumdan teklif alabilir, senin için uygun olan kurumu tercih edebilirsin.

Başvuruyu nasıl yapabileceğine ve detaylı bilgiye www.yetenekkapisi.org portalına üye olarak ulaşabilirsin.

3. Sınıftan 4. Sınıfa geçen bütün öğrencilerimizin başvurabileceği staj programına son başvuru tarihi 03.08.2020’dir.

CEEİ KLU STAJ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.