Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
26/07/2020 16:55:56 - 28/07/2020 16:55:56 - 8189 Okunma

Sevgili Gençler;

Yorucu ve uzun bir ortaöğretim eğitimi sürecinden sonra hayallerinizi süsleyen üniversite eğitimine başlamak üzeresiniz…

Genç bir üniversitemiz olan Kırklareli Üniversitesi’nin 2012 yılında açılan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’ne sizleri davet etmek istiyorum. Üniversite eğitiminiz boyunca memnun kalacağınızı düşündüğümüz bölümümüz hakkında son 4 yıldır mezun vermeye başladığımız öğrencilerimizin samimi değerlendirmelerini sosyal medya adreslerimizde görebilirsiniz.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü öğrencileri, aktif öğrencilik süresince sosyal politika, insan kaynakları yönetimi, iş ve sosyal güvenlik hukuku, çalışma psikolojisi ve çalışma sosyolojisi alanlarında derinlemesine eğitim almaktadırlar. Bu eğitimlerle birlikte özel ve kamu sektörlerinde istihdam edilmek üzere uzman bireyler yetiştirilmektedir.

Coğrafi olarak ülkemizin merkezi konumundaki İstanbul’a yakınlığının yanında öğrenci-öğretim elemanı iletişiminde ulaşılabilirlik problemi yaşamayacağınızı hedeflediğimiz genç, dinamik ve nitelikli öğretim elemanı kadromuzu yakından tanımanızı tavsiye ederiz.

Bölümümüz hakkında daha detaylı bilgiye bölüm web sayfasındaki ilgili başlıklardan ulaşabileceğiniz gibi güncel gelişmeleri de https://twitter.com/KLU_Ceko ve https://www.instagram.com/klu.ceko/ sosyal medya adreslerinden takip edebilirsiniz

Geleceğinizi etkileyecek üniversite tercih döneminizde hepinize başarılarım dilerim.

Doç. Dr. Ramazan TİYEK 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı

 

 

CEEI KLU Yeni Öğrenciler

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.