Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
29/12/2015 00:04:22 - 08/04/2019 00:04:22 - 30540 Okunma

Bölümümüz ve Kırklareli Üniversitesi Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (KESAM) tarafından ortak hazırlanan, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kariyer Söyleşisine Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Sn. Talip Kıymaz ile Türk Metal Sendikası Kurumsal İletişim Sorumlusu Sn. Mustafa Kemal Şen katıldı. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin katıldığı söyleşide, Talip Kıymaz Türkiye'de sendikacılık ve Türk Metal Sendikası hakkında bilgi verdi. Sendikacılıktaki güncel gelişmeleri değerlendiren Kıymaz, sunumunun sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. 

Mustafa Kemal Şen'in Sosyal Medya ve Kariyer başlıklı sunumunda sosyal medyanın kariyer planlaması üzerindeki etkisi değerlendirildi. İş bulma ve kariyer planlamasında sosyal medya kullanma oranlarındaki artışa dikkat çeken Şen, öğrencilerimize sosyal medyada kariyerleri için neler yapabileceklerini paylaştı. 

Konuşmacıların sunumlarının ardından, KESAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş tarafından Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Sn. Talip Kıymaz, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Tiyek tarafından da Türk Metal Sendikası Kurumsal İletişim Sorumlusu Sn. Mustafa Kemal Şen’e plaket takdim edildi.  

Kariyer Söyleşimiz 3

Facebook Twitter Google Plus
Kariyer Söyleşisi 3
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.