Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
08/04/2016 11:25:01 - 08/04/2016 11:25:01 - 54002 Okunma

Bölümümüzde “Mutluluk mu kariyeri etkiler yoksa kariyer mi mutluluğa ulaştırır” adlı konferans düzenlendi. 

 

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Geliştirme Danışma Nedim İleri, bölümümüz tarafından düzenlenen “Mutluluk mu kariyeri etkiler yoksa kariyer mi mutluluğa ulaştırır” konulu konferansta “Mutlu olmanın başarıyı getireceğini, insanların mutlu oldukları için gülmediklerini aksine güldükleri için mutlu olduğunu” belirtti. 

 

Üniversitemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından 6 Nisan 2016 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4 Öztel, Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Tiyek, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş ile birlikte akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. 

 

Konferansı katılımcıların da katkısı ile söyleşi tarzında sürdüren İleri, soru cevap kısmında Özel sektörde çalışmayı planlayan öğrencilerimizle birlikte Kamu Personeli Seçme Sınavına girmeyi düşünen öğrencilerimizin mülakat ve sınavlar ile ilgili sorularını cevapladı. 

 

Konferans, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ramazan Tiyek’in Nedim İleri’ye konferans için teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etmesiyle sona erdi. 

 

 

Resim 

 

 

 

Resim 

 

 

 

Resim 

 

 

Resim 

 

Kariyer Söyleşisi Etkinliğimiz

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.