19/10/2017 00:26:25 - 19/10/2017 00:26:25 - 27933 Okunma

18.10.2017 (Çarşamba) tarihinde bölümümüz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş tarafından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’na ilişkin bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Gerçekleştirilen programda Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş sunumuna, genelde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve özelde de bölümümüz öğrencilerinin mezuniyet sonrası kariyer fırsatlarına ilişkin genel bir değerlendirme ile başlamıştır. Akabinde de KPSS sınavı ile ilgili başta sınav içeriği ve puanlama sistemleri olmak üzere detaylı bir bilgi aktarımında bulunmuştur.

Gerek öğrencilik hayatı süresince ve gerekse KPSS sınavına hazırlık sürecinde çalışmanın gerekliliği ve zorunluluğu üzerinde önemle duran Gümüş, sunum sonrası katılımcı öğrencilerce yöneltilen sorulara açıklık getirmeye çalışmıştır.

KPSS ÇEEİ