Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
22/12/2017 15:51:46 - 22/12/2017 15:51:46 - 26418 Okunma

Bölümümüz öğretim elemanlarından İzzettin AS ile bölüm öğrencilerimizden Murat Özpek ve Osman İrenci (Kırklareli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Kulübü temsilcisi), Körfez Belediyesi çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi görüşmelerine özel davetli olarak katıldı.

Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası (Yerelsen)’nın davetlisi olarak katıldığımız toplu görüşmede işveren tarafını temsilen YERELSEN Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin, uzman İbrahim Halil Çelik, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Osman Yurt hazır bulundu. Toplantının işçi tarafını temsilen de işçiler adına toplu iş sözleşmesi yapma yetisine sahip Belediye–İş Sendikası’nın Kocaeli şube başkanı Osman Şar ve yönetim kurulu üyeleri ile işyeri sendika temsilcileri hazır bulundu.

Katılmış olduğumuz toplu pazarlık görüşmesi, öğrencilerimize önemli katkılar sağladı. Özellikle toplantıya katılmak suretiyle edindikleri uygulamaya yönelik tecrübeyi, sendikal faaliyetler ve toplu müzakere sürecine dair üniversitemizde almış oldukları teorik bilgiler ile birlikte değerlendirme ve test etme fırsatı buldular. Diğer yandan toplantıya katılan her iki taraf temsilcileri de katılımımız dolayısıyla rutinin dışında bir formatta bir müzakere görüşmesi gerçekleştirmiş olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. 

 

 

TİS ÇEEİ SENDİKA İŞÇİ İŞVEREN

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.