27/10/2022 13:37:18 - 27/10/2022 13:37:18 - 156 Okunma

Çalışma Ekonomisi Kulübü ve Kariyer Merkezi tarafından 26 Ekim 2022 tarihinde "İş Avlama Sanatı" başlıklı etkinlik yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmiştir. Etkiliğe dekan vekili ve bölüm başkanı Doç. Dr. Raif Cergibozan, dekan yardımcısı Doç. Dr. Ömer Faruk Güleç ve birçok bölümden değerli hocalarımız katılmıştır. Farklı bölüm ve fakültelerden öğrencilerin de katılım gösterdiği etkilikte, Doç. Dr. Oğuz Başol, Doç. Dr. Hüseyin Sevgi ve Dr. Öğr. Üyesi Bayram Balcı tarafınfan daha önce etkinlik için CV gönderip başvuran 8 aday gerçek bir iş mülakatı gibi değerlendirmeye alınmıştır. Bu kapsamda hem CV gönderen öğrencilerimize hem de etkinliğe dinleyici olarak katılan öğrencilerimize iş mülakatlarında dikkat edilmesi gereken önemli hususlar uygulamalı olarak gösterilmiştir.

ÇEEİ KLU ETKİNLİK

İş İlanı