Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
21/12/2023 13:23:10 - 21/12/2023 13:23:10 - 72 Okunma

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından Toplumla ilişkiler etkinlikleri kapsamında düzenlenen KARİYER PLANLAMADA ALTERNATİF TASARIMLAR temalı etkinliğimize

  • Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan TİYEK,
  • Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Melih Emre BEJİ,
  • KOSGEB Kırklareli İl Müdürlüğü, KOBİ Uzmanı Ali Rıza YALMAN'ı

konuk ettik.

 

  • Sayın Ramazan TİYEK,

ALTERNATİF BİR İSTİHDAM: GİRİŞİMCİLİK başlığı altında girişimciliğin istihdamdaki yeri ve önemi, girişimciliğin istihdama katkısı, girişimcilik ile nasıl istihdam sahası yaratılabileceği, girişimcilik sayesinde nasıl daha iyi istihdam imkanları oluşabileceği ve girişimciliğin kariyer gelişimine etkisi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

  • Sayın Mustafa Melih Emre BEJİ ise,

BAŞARIYA GİDEN YOLDA MESLEĞİNİN USTASI OLMAK başlığı altında, ifa ettiğimiz mesleğe ilişkin hangi yeterliliklere sahip olmamız gerektiği, kendimizi nasıl geliştirebileceğimiz, çalıştığımız işte nasıl uzman hale gelebileceğimiz, bu işi yapan diğer kişilerden bizi ayıracak, farklı kılacak önemli hususların ve püf noktalarının neler olabileceğine dair tecrübelerini paylaştı.

  • Konuşmacılarımızdan Sayın Ali Rıza YALMAN ise,

KOSGEB DESTEKLERİ VE BİR KARİYER SEÇENEĞİ OLARAK GİRİŞİMCİLİK başlığı altında KOSGEB'in ne gibi destekler sağladığı ne şekilde maddi yardımlar sunduğu, iş kurma noktasında ne gibi imkanlar oluşturduğu, nasıl iyi bir girişimci olunabileceği, KOSGEB ile girişimcilik arasında ne tür bir ilişki olduğu ve KOSGEB'in girişimcilere sağladığı destekler hakkında değerli görüş ve önerilerini paylaştı.

KLU ÇEEİ ETKİNLİK

Facebook Twitter Google Plus
Girişimcilik
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.