Bilgeliğe Yolculuk...
İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
22/07/2024 22:40:07 - 22/07/2024 22:40:07 - 2587 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz ve Öğrenci Adaylarımız;

Temasını ‘Sosyal Politika’ ile ilgili çalışmalar oluşturan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümümüz ilk öğrencileri ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tanışmıştır. Öğrencilerimiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin girebileceği tüm meslek sınavları ile uzmanlık alanlarına sahip olabilecek şekilde yetişmektedir. Ayrıca özel sektörde birçok alanda çalışılabileceği gibi özellikle İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili zengin bir içeriğe sahip müfredatımız bulunmaktadır.

Kurulduğu andan itibaren sürekli gelişme kaydetmekte olan bölümümüz kısa süre içerisinde kendini geliştirmiş ve halihazırda Tezli Yüksek Lisans, Doktora Programlarının yanında Uzaktan İnsan Kaynakları Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile lisansüstü eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Bölümümüzde, 2 Profesör, 6 Doçent, 4 Dr. Öğr. Üyesi ve 1 Arş. Gör. Dr. Kadrolarında öğretim elemanı özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Akademik anlamda kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz için büyük bir kariyer alanı olarak da ifade edilebilir.

Üniversite hayatını gürültü ve trafiğin olmadığı bir şehirde geçirmek isteyenleri bölümümüze bekliyoruz. İstanbul gibi metropol bir şehre çok kısa mesafede olmasının avantajı ile birlikte özellikle bölümümüzde çalışan öğretim elemanlarının samimi ve öğrencileri geleceğe hazırlayan eğitimler için göstermiş oldukları fedakarlıkları tanımalarını bekliyoruz.

Bölümümüz hakkında daha detaylı bilgiye bölüm web sayfasından ulaşabileceğiniz gibi güncel gelişmeleri de https://twitter.com/KLU_Ceko ve 

https://www.instagram.com/klu.ceko/ sosyal medya adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

Prof. Dr. Ramazan TİYEK

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı

 

 

ÇEEİ KLU YENİ ÖĞRENCİLER

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.